Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

over Afslag 29

Van harte welkom op onze website, leuk dat je een kijkje neemt!

Hoezo “Afslag 29”
Af en toe krijgen wij de vraag hoe de naam 'Afslag 29' is ontstaan. Het antwoord is simpel: thuis op de bank. We wilden een naam die iedereen zou aanspreken. Zowel onze christelijke klant als ieder ander die de winkel in komt. Het leven bestaat uit keuzes maken, 'een afslag nemen'. Als christen is onze belangrijkste 'afslag' de keuze om Christus te gaan volgen. Als koppel nemen wij samen met onze 2 zoons 'Afslag 29'.
De 29 is het nummer van het pand en zo ontstond op een avond de naam 'Afslag 29'!
We hopen dat de winkel in Middelburg een geliefde plek zal worden om te komen rondneuzen!

Hoe het allemaal begon…

In mei 2015 hebben wij, Joop en Dagmar Blankenburgh, de eerste stappen gezet om aan een nieuw avontuur te beginnen: het openen van 'Afslag 29'.
De Fakkel in Middelburg ging sluiten en wij hoorden om ons heen dat mensen deze winkel gingen missen. Daarom vonden wij het tijd voor iets nieuws, een nieuwe start! Begin oktober 2015 kregen wij de sleutel en na veel klussen en andere voorbereidingen opende Afslag 29 op 29 oktober 2015 de deuren aan de Nieuwe Burg 29 in Middelburg.

Welkom
Samen met onze vrijwilligers willen we laten zien dat we er graag voor onze medemens zijn. Je kunt dus rekenen op een gulle glimlach, een luisterend oor, een positief woord en een goed advies. We willen graag een positieve boodschap doorgeven en dat doen we ook door de producten die wij verkopen zoals muziek, film, boeken, originele cadeaus, en een uitgebreide collectie wenskaarten.
Kijk een rustig rond op onze website en we hopen je ook eens te mogen ontmoeten in onze winkel, waar koffie & thee altijd klaar staan!

Openingstijden:
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00