Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

vragen over bestelling

Met welke betaalmethode kan ik bij Afslag 29 online betalen?
Online betalen kunt u met IDEAL
Een online bestelling afhalen in de winkel? Dan kunt u betalen via Pin, Contant, Nationale Boekenbon, Iris cheque en de Cadeaubon Afslag 29.

Hoe weet ik zeker of mijn betaling gelukt is?
Na een succesvolle bestelling wordt er automatisch binnen enkele minuten een bevestigingsmail gestuurd. Heb je deze mail niet ontvangen? Mogelijk is de e-mail in je ongewenste mail beland.
Kun je de e-mail nog steeds niet vinden, ga dan naar 'Mijn afslag 29 -bestellingen' en controleer of de bestelling geplaatst is. Staat je bestelling niet in de lijst? Controleer dan of het bedrag van je rekening is afgeschreven of plaats je bestelling opnieuw.
Hoe weet ik wat de status van mijn bestelling is?
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens bekijk je via 'Mijn account' de status van je bestellingen. Als je op het ordernummer klikt van je bestelling, vind je de verdere details over de status.

Heeft u gekozen voor afhalen in de winkel? Dan ontvang je een e-mail wanneer je je bestelling kunt ophalen.
Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Je kunt je bestelling alleen wijzigen als je nog niet op 'online betalen' geklikt hebt. Als je bestelling eenmaal geplaatst is, kun je deze niet meer wijzigen. Je kunt je bestelling in de winkel op vertoon van de kassabon binnen 14 dagen ruilen of een tegoedbon ontvangen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Als je bestelling eenmaal geplaatst is, kun je deze niet meer annuleren. Ben je niet tevreden over de geleverde bestelling, dan kun je deze ruilen of retourneren in onze winkel in Middelburg. Op eigen kosten retourneren volgens de algemene voorwaarden. 

Vragen over producten

Kan ik ook producten bestellen die niet op de webshop voorkomen?
Wij kunnen heel veel producten bestellen die niet op de webshop staan. Wij hebben een selectie gemaakt voornamelijk in het christelijk assortiment. Wilt u iets bestellen wat niet op onze webshop staat kunt u contact met ons opnemen.
Wat is de levertijd wanneer ik een bestelling plaats?
Wanneer er een bestelling wordt geplaatst en het product is volgens het systeem en in werkelijkheid op voorraad is ons streven om uw bestellingen zo snel mogelijk te versturen.
Bestellingen die voor 14:30 zijn geplaatst streven we naar om deze dezelfde dag nog te versturen.
Wanneer een product niet voorradig is kan de levertijd verschillen.
Een Nederlands boek, cd & dvd is binnen enkele dag leverbaar en is in de meeste gevallen snel leverbaar.
Specifieke cd's, dvd's & buitenlandse boeken, daar kan de levertijd wat lang.

U kunt altijd vooraf contact opnemen om te informeren.